OM OSS

PÅ RÅ:PRINT

På RÅ:PRINT kan vi erbjuda fantastiska illustrationer av hög kvalitet. 


Vår konstnär och illustratör heter Alexandra Melander. Hon har lång erfarenhet inom skapande och hon har blivit accepterad till flera jurybedömda utställningar. Alexandra har en global kundkrets och hennes verk finns världen över, allt i från i hem i USA och Canada till skolor i Australien och på företagskontor i Storbritannien.

Arbetsprocessen ser olika ut beroende på projekt. Våra vackra illustrationer kan skapas såväl analogt som digitalt, och ibland som en mix av båda. Vi använder oss av de klassiska teknikerna som teckning i blyerts, tusch eller färgpennor. Ibland blir valet akvarell eller akryl, och vissa illustrationer görs helt från grunden i t.ex. Photoshop. Det viktiga är att hitta det medium som känns rätt för den känsla vi vill förmedla. 

MEDARBETARE

JENS

BEUNDRARE AV FLOTT ARKITEKTUR

JENS MELANDER är den lösningsfokuserade praktikern med erfarenhet inom revision, ekonomi och företagande. Han fascineras av konstruktion och av arkitektur, där favoritstilarna är funktionalism och art deco. När tid finns tar han sig gärna an egna byggprojekt eller kopplar av framför ett bra husprogram på tv.


Störst chans att springa på Jens har du om du letar på loppmarknader, auktioner eller i små kuriosabutiker, där han får utlopp för sitt intresse för antikviteter och besynnerliga, gamla ting.

ALEXANDRA

EXCENTRISK FÄRGFROSSARE

ALEXANDRA MELANDER är idésprutan och konstnären med bakgrund inom allt från logistik och administration till undervisning och fornlämningsregistrering. Hon fastnar allt som oftast i berättelser av olika slag. Legender, mytologi och folksagor fångar henne, och hon grottar gärna ner sig i historiska personers livsöden. Ordspråket säger att ger du Alexandra en bok så tar hon hela bokhyllan.


Alexandra hittar du lättast framför staffliet, vid ritplattan eller under en hög med garnnystan i regnbågens alla färger.